Što je Online Booking Hotel? Rezervacijski sistem za hotele i apartmane,  

Za internetski booking smještaja i pratećih usluga. Online Booking Hotel je rezultat bogatog iskustva iz hoteljerstva u realiziranju zahtjeva prodaje smještaja preko interneta. Moćan alat koji podržava sve što je danas neophodno u online poslovanju podržava unos i kreiranje različitih turističkih proizvoda (hotela, apartmana, vila, kampova te podrške kongresnom turizmu). Najjednostavnije sučelje trenutno dostupno na tržištu nudi sve bitne mogućnosti, zadržavajući pritom jednostavnost uporabe za klijenete i administratore.

Megabooker Vodeći rezervacijski sustav za hotele, apartmane i vile u Hrvatskoj, sa VIŠE REZERVACIJA sa 100+ NAJVEĆIH PORTALA

  • Poveži se sa preko 50+ portala i agencija
  • Ažuriraj cjene i dostupnost na svima iz jednog mjesta!
  • Povećaj prihode kroz direktni booking
  • Povećaj rezervacije u pred i post sezoni
  • Program za upravljanje rezervacijama hotela, apartmana i vila iz jednog kalendara i iz jednog mjesta

Rentl.io aplikacija za upravljanje smještajnim kapacitetima u Hrvatskoj

Rentlio je cloud aplikacija za iznajmljivače apartmana i soba, hostele i male hotele. Channel manager sinkronizacija kalendara i cijena s Booking.com, Expedia, Airbnb i još puno drugih kanala, eVisitor foto-prijava, izdavanje računa, statistika, profili gostiju... Uštedite vrijeme i eliminirajte administraciju, greške i stres.

Fotografije su svuda oko nas; u časopisima, knjigama, kalendarima, na televiziji ili web stranicama.

U ovom članku govorimo o fotografijama koje se tiču web dizajna. Kvaliteta fotografije može „popraviti“ ili „pokvariti“ web dizajn te tako utjecati na sam pozitivan dojam web stranice - zato nam je bitno imati kvalitetnu fotografiju.

Prekrasna fotografija usko vezana za sadržaj web stranice može privući posjetitelje, a kako bi se oni duže zadržali potrebno je imati više kvalitentnih slika. Kako bi web stranica izgledala profesionalno i „lijepog izgleda“ neophodno je koristiti se visoko kvalitetnim fotografijama.

Channel Manager i sustav za vođenje rezervacija u Hrvatskoj

MyRent je channel manager i sustav za vođenje rezervacija za privatne iznajmljivače i turističke agencije koje se bave smještajem MyRent omogućuje iznajmljivačima obavljanje djelatnosti na jednostavan i efikasan način. MyRent je rješenje namijenjeno svim iznajmljivačima s ciljem značajnog smanjenja potrebne administracije. Osmišljen je kao sustav koji pomaže u obavljanju svakodnevnih obveza prilikom najma. Sustav je razvijen kao Cloud rješenje i dostupan je 24h na dan.

Channel manager tehnologija omogućava distribuciju apartmana i vila na 50+ portala. Sinkronizacija na 50+portala (Booking.com, Airbnb.com, Tripadvisor.com, Homeaway, Expedia.com, Atraveo, Holiday lettings, Fewo-direkt, Vrbo, HouseTrip, Abritel.fr, Homelidays, Vacationrentals.com, Flipkey, Osrovok.ru, Misterbnb. Wuking, Tripvillas, Hotwire, Venere, Hotels.com, Trivago, Egencia kao i mnoge druge. + mnogi drugi vodeći portali*!) s Megabookerom channel manager. Samo jednim klikom postavljanje iz channel manager MegaBookera na 50+ portala.

Kontaktirajte nas

KUHADA d.o.o. AGENCIJA za web i internet marketing
Telefon: 00385 (91) 5012622 
E-mail: info@kuhada.com
Webstranica:  www.kuhada.com
Gajnice 3. Zagreb 10090, Croatia