U ljeto 2017. godine, Adriagate je, kao jedna od prvih turističkih agencija u svijetu, nakon 2 god zajedničkog rada napravio XML integraciju sa svjetski poznatim portalom za prodaju privatnog smještaja – Airbnb-em.

Zašto Portal-Connect channel manager za  privatni smještaj u Hrvatskoj?

Portal-Connect je razvila agencija To Islands Travel koji ima dugogodišnje iskustvo (14 godina) u prodaji kapaciteta privatnog smještaja. U tom periodu smo ostvarili preko 100.000 rezervacija.

Kako se razvijalo on-line tržište privatnog smještaja tako smo mi razvijali naš sustav i spajali nove prodajne kanale. Portal-Connect je usmjeren na Hrvatsko tržište i razvija se u smjeru koji je najefikasniji za privatne iznajmljivače sa područja Hrvatske.

Što je Online Booking Hotel? Rezervacijski sistem za hotele i apartmane,  

Za internetski booking smještaja i pratećih usluga. Online Booking Hotel je rezultat bogatog iskustva iz hoteljerstva u realiziranju zahtjeva prodaje smještaja preko interneta. Moćan alat koji podržava sve što je danas neophodno u online poslovanju podržava unos i kreiranje različitih turističkih proizvoda (hotela, apartmana, vila, kampova te podrške kongresnom turizmu). Najjednostavnije sučelje trenutno dostupno na tržištu nudi sve bitne mogućnosti, zadržavajući pritom jednostavnost uporabe za klijenete i administratore.

Fotografije su svuda oko nas; u časopisima, knjigama, kalendarima, na televiziji ili web stranicama.

U ovom članku govorimo o fotografijama koje se tiču web dizajna. Kvaliteta fotografije može „popraviti“ ili „pokvariti“ web dizajn te tako utjecati na sam pozitivan dojam web stranice - zato nam je bitno imati kvalitetnu fotografiju.

Prekrasna fotografija usko vezana za sadržaj web stranice može privući posjetitelje, a kako bi se oni duže zadržali potrebno je imati više kvalitentnih slika. Kako bi web stranica izgledala profesionalno i „lijepog izgleda“ neophodno je koristiti se visoko kvalitetnim fotografijama.

Channel Manager i sustav za vođenje rezervacija u Hrvatskoj

MyRent je channel manager i sustav za vođenje rezervacija za privatne iznajmljivače i turističke agencije koje se bave smještajem MyRent omogućuje iznajmljivačima obavljanje djelatnosti na jednostavan i efikasan način. MyRent je rješenje namijenjeno svim iznajmljivačima s ciljem značajnog smanjenja potrebne administracije. Osmišljen je kao sustav koji pomaže u obavljanju svakodnevnih obveza prilikom najma. Sustav je razvijen kao Cloud rješenje i dostupan je 24h na dan.

Kontaktirajte nas

KUHADA d.o.o. AGENCIJA za web i internet marketing
Telefon: 00385 (91) 5012622 
E-mail: info@kuhada.com
Webstranica:  www.kuhada.com
Gajnice 3. Zagreb 10090, Croatia