Channel Manager i sustav za vođenje rezervacija u Hrvatskoj

MyRent je channel manager i sustav za vođenje rezervacija za privatne iznajmljivače i turističke agencije koje se bave smještajem MyRent omogućuje iznajmljivačima obavljanje djelatnosti na jednostavan i efikasan način. MyRent je rješenje namijenjeno svim iznajmljivačima s ciljem značajnog smanjenja potrebne administracije. Osmišljen je kao sustav koji pomaže u obavljanju svakodnevnih obveza prilikom najma. Sustav je razvijen kao Cloud rješenje i dostupan je 24h na dan.

MyRent je također i channel manager koji povezuje vaše smještajne kapacitete s više od 90 aktivnih prodajnih kanala, kao što su: Booking.com, AirBNB, Traum ferienwohnungen i drugi.

My Rent channel manager omogućava vam primanje instant rezervacija putem vaše vlastite web stranice na iznimno jednostavan, brz i siguran način.

Funkcionalnosti my Renta

CHANNEL MANAGER

Povezani smo s više od 90 booking kanala te sa svima njima razmjenjujemo rezervacije, zatvaramo kalendare, razmjenjujemo cijene…

FISKALIZACIJA RAČUNA

Unutar MyRenta možete generirati račune i po potrebi ih automatski fiskalizirati. Također možete račun poslati mailom u pdf formatu.

POVEZIVANJE S eVisitorom

MyRent povezan je s Vladinim sustavom eVisitor te goste u eVisitor prijavljujete direktno iz MyRenta, što Vam štedi vrijeme.

KARTIČNO PLAĆANJE

U sklopu MyRenta dobivate i sustav za plaćanje (payment gateway) koji omogućava direktno plaćanje rezervacija svim kreditnim karticama.

INTUITIVAN KALENDAR

Jednostavan i intuitivan kalendar omogućuje pregled rezervacija i lako praćenje dolazaka i odlazaka gostiju. Bilježnice i Excel tablice su stvar prošlosti.

ANALITIKA I POVIJEST PODATAKA

Pregled kompletnih analitičkih i statističkih podataka važnih za poslovanje. Podatke koje ste obrisali uvijek možete pronaći u povijesti podataka.

BAZA GOSTIJU

Unutar MyRenta možete imati kompletnu bazu svih gostiju, a pronalaženje određenog gosta unutar baze je iznimno lako.

DIGITALNI VOUCHER

Za svakog gosta automatski se kreira digitalni vaučer koji je gostu odmah dostupan i prikazuje sve podatke o njegovoj rezervaciji, a putem njega može i komunicirati s Vama.

ODLIČNA PODRŠKA

Podrška dostupna je uvijek kada Vam zatreba bilo kakva pomoć oko korištenja MyRent sustava. Možete nas kontaktirati putem maila ili telefona.

Posjetite MyRent

Kontaktirajte nas

KUHADA d.o.o. AGENCIJA za web i internet marketing
Telefon: 00385 (91) 5012622 
E-mail: info@kuhada.com
Webstranica:  www.kuhada.com
Gajnice 3. Zagreb 10090, Croatia