Što je Online Booking Hotel? Rezervacijski sistem za hotele i apartmane,  

Za internetski booking smještaja i pratećih usluga. Online Booking Hotel je rezultat bogatog iskustva iz hoteljerstva u realiziranju zahtjeva prodaje smještaja preko interneta. Moćan alat koji podržava sve što je danas neophodno u online poslovanju podržava unos i kreiranje različitih turističkih proizvoda (hotela, apartmana, vila, kampova te podrške kongresnom turizmu). Najjednostavnije sučelje trenutno dostupno na tržištu nudi sve bitne mogućnosti, zadržavajući pritom jednostavnost uporabe za klijenete i administratore.Važni dijelovi programa, poput kreiranja i prodaje smještajnih jedinica, paketa, dodatnih usluga se modeliraju po Vašim željama i potrebama. Sve proizvode moguće je tekstualno opisati ili predstaviti putem karakteristika i fotografija, brzo i lako ih povezati s prodajnim i nabavnim cjenikom, uključiti osnovne i dodatne usluge, popuste te raspoložive kapacitete bez potrebe za angažmanom informatičke tvrtke, što dodatno smanjuje troškove održavanja.

Ugodno i jednostavno sučelje za kranjeg korisnika Online Booking Hotel čini najjednostavnijim rezervacijskim sustavom. U odnosu na konkurentne sustave podiže prodaju preko 30% u prosjeku po analizama sadašnjih klijenata. Podržava sve vrste kartica i 3D Secure tehnologiju koja jamči sigurnost plaćanja za obje strane.

 
 
Best Buy | Osigurajte dobit uz minimalne troškove
 
Nije potrebna nikakva dodatna infrastrukturna ulaganja kao ni skupo obučavanje administratora. Rezervacijski sistem je od instalacije potpuno funkcionalan i odmah počinje raditi na korist vlasnika.
Postanite korisnik | lijepša strana poslovanja
 
Osim u velikim hotelskim kućama OBH se pokazao korisnim vlasnicima apartmana jer im je omogućio internetsku prodaju bez velikih ulaganja, uz bogate opcije koje program nudi.
 
Xmedia Dubrovnik
Vukovarska 36
20000 Dubrovnik, Hrvatska

Tel: +385 20 358 336
Mob: + 385 91 550 67 59

email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
skype: OBH
https://www.online-bookinghotel.com/

Kontaktirajte nas

KUHADA d.o.o. AGENCIJA za web i internet marketing
Telefon: 00385 (91) 5012622 
E-mail: info@kuhada.com
Webstranica:  www.kuhada.com
Gajnice 3. Zagreb 10090, Croatia