U ljeto 2017. godine, Adriagate je, kao jedna od prvih turističkih agencija u svijetu, nakon 2 god zajedničkog rada napravio XML integraciju sa svjetski poznatim portalom za prodaju privatnog smještaja – Airbnb-em.

Neki od noviteta pri suradnji s Airbnb koji su realizirani:

  • Prilagodba izlazne cijene partnera, sa dodatnim umanjenjem bruto cijene kako bi cijene smještaja iz ponude Adriagate bile što atraktivnije za goste
  • Krajem 2018. godine implementiran je novi način suradnje s Airbnb u kojem se isključuje Service fee za gosta uz povećanje provizije dok je još bio u beta fazi.
  • Implementiran je  „LOS“ cjenik (Length Of Stay) koji dopušta ažuriranje cijena s popustom kao krajnju cijenu koji je idealno rješenje za popunjavanje „rupa“ nastalih u kalendaru te Vam daje maksimalnu fleksibilnost kod formiranja cijena i popusta.

Integracija

  • Full sync – automatsko sinkroniziranje svih podataka s Adriagate na Airbnb, a kao novost koja se planira tek primijeniti je prilagodba opisa i naziva objekata po individualnim željama.
  • Limited Sync – sinkronizacija samo cijena, popusta i zauzeća. U slučaju da želite i dalje ručno kroz Airbnb extranet voditi opise i nazive imate i tu mogućnost (dostupno samo kroz Channel manager)

Kontaktirajte nas

KUHADA d.o.o. AGENCIJA za web i internet marketing
Telefon: 00385 (91) 5012622 
E-mail: info@kuhada.com
Webstranica:  www.kuhada.com
Gajnice 3. Zagreb 10090, Croatia