Dizajn web stranica mora biti vizualno privlačan, ali isto tako i sadržajno orjentiran.

I dizajn i sadržaj moraju se oslanjati na vrhunski CMS sustav koji im daje brzinu učitanja i jednostavnost ažuriranja, te prilagodljivost i smartphonima i tabletima.

Web stranice za apartmane, iznajmljivače, ville, male obiteljske hotele...

U tvrtki KUHADA već 10 godina radimo web dizajn, usluge izrade web stranica i s pravom i potvrdom naših klijenata možemo se smatrati profesionalcima u ovom nimalo jednostavnom poslu.

Kvalitetna prezentacija na internetu nije pitanje prestiža, nego potreba svake tvrtke, obrta ili institucije, pojedinca - kvalitetna internet stranica uz svoje poslovne funkcije, sigurno je i najdjelotvorniji i najjeftiniji oglas!

Nekada je bilo dovoljno imati web stranicu, pa je postalo značajno pojaviti se na Googlu, danas se npr. mjere stupnjevi konverzije posjetitelja u klijente (CR) i povratak investiranoga (ROI)...

Web stranice su postale vrlo sofisticirani alati i nimalo trivijalne, razlog je naravno sve veća konkurencija ponude roba i usluga na internetu i svaka sitnica u toj "borbi" za tržište je presudna. 

Paketi web stranica namijenjenih prezentaciji Vaših apartmana, vila, kuća za odmor i drugih turistučkih objekata.


TIPOVI WEB STRANICA ZA APARTMANEKONTAKT OBRAZAC
3000
 
Kn+pdv
  • Web stranica ima samo jednu kontakt podstranicu s obrazcem za postavljenje upita.

BOOKING UPIT
Najtraženiji
4000
 
Kn+pdv
  • Web stranica ima gumb za slanje upita za određeni apartman ili sobu, ali nema kalendar popunjenosti tj. ne vodi rezervacije. Osim toga web stranica posjeduje jednu podstranicu standardni kontakt obrazac za slanje upita.

BOOKING KALENDAR
5000
 
Kn+pdv
  • Web stranica ima kaledar zauzetosti za svaki apartman, i gosti mogu vidjeti trenutnu zauzetost na kalendaru, kod upita mora se izabrati slobodan termin da bi se mogla napraviti rezervacija. Osim toga web stranica posjeduje jednu podstranicu standardni kontakt obrazac za slanje upita.

CHANNEL MANAGER
>5k
 
Kn+pdv
  • Web stranica ima ugrađeni tzv. Channel manager za sinhronizaciju s servisima za online rezervacije. Osim toga web stranica posjeduje jednu podstranicu standardni kontakt obrazac za slanje upita.


Kontaktirajte nas

KUHADA d.o.o. AGENCIJA za web i internet marketing
Telefon: 00385 (91) 5012622 
E-mail: info@kuhada.com
Webstranica:  www.kuhada.com
Gajnice 3. Zagreb 10090, Croatia